Stiri de ultima ora

Ronaldo e DE NEOPRIT! Portughezul a mai doborat un record in primul meci post-pandemie din Serie A!  |

Ronaldo e DE NEOPRIT! Portughezul a mai doborat un record in primul meci post-pandemie din Serie A!  |
Sport
Cristiano Ronaldo a deschis scorul, in prima repriza, dintr-o lovitura de la 11 metri executata perfect. In doar cateva secunde el s-a apropiat in fuga de minge, apoi s-a oprit si, dupa ce portarul Bolognei s-a aruncat, a trimis balonul spre coltul drept al portii. 

Acesta este primul penalty reusit de el dupa pandemie, gol care ii provoaca multa bucurie portughezului care a reusit, astfel, sa mai doboare un record. 

Ronaldo a devenit, in urma reusitei de luni seara, cel mai bun marcator portughez din Serie A, depasindu-l, cu 43 de goluri, pe Rui Costa. 

After reaching his 43rd goal on Monday, Ronaldo overtook Rui Costa to become the highest-scoring Portuguese player in Serie A history ????????✨ pic.twitter.com/SDfYmSFfY2

— B/R Football (@brfootball) June 23, 2020

Cristiano detine acest titlu si in Premier League, unde, in perioada petrecuta la Manchester United, a inscris 84 de goluri. 

De asemenea, el este si cel mai bun marcator portughez din La Liga, reusind sa marcheze de 311 ori pentru Real Madrid, club pentru care Ronaldo este cel mai bun golgeter din istorie. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus