Stiri de ultima ora

Românii, implicaţi în cinci meciuri în probele de dublu, vineri, la US Open 2019. Simona Halep şi Horia Tecău vor juca la mixt, cu gândul la Tokyo 2020

Românii, implicaţi în cinci meciuri în probele de dublu, vineri, la US Open 2019. Simona Halep şi Horia Tecău vor juca la mixt, cu gândul la Tokyo 2020
Sport
Românii continuă lupta în trei probe de dublu, vineri, la US Open 2019. Simona Halep şi Horia Tecău vor evolua, dincolo de miezul nopţii, în primul tur al probei de dublu mixt, împotriva perechii cap de serie 2, Gabriela Dabroski/ Milan Pavic, pe Terenul 10.

Simona Halep rămâne la New York pentru a pregăti, alături de Horia Tecău, prezenţa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor. Campioana de la Wimbledon este pregătită să joace trei probe în concursul olimpic, iar pentru a-şi maximiza şansele de a câştiga o medalie şi, de aceea, a ales să dispute un prim duel test alături de cel mai bun jucător de dublu al României la US Open.

Horia Tecău va avea de disputat două partide vineri, pe Terenul 10 al complexului de la Flushing Meadows. Tecău va juca mai întâi la dublu masculin, alături de Jean-Julien Rojer, împotriva perechii formate din francezii Jeremy Chardy şi Fabrice Martin, în jurul orei 21:00. După un meci de la dublu feminin, între favoritele 14, Lyudmyla Kichenok şi Jelena Ostapenko, şi perechea Katerina Kozlova / Anastasia Potapova, Tecău va reveni pe teren alături de Simona Halep.

Marius Copil va juca alături de Nick Kyrgios împotriva perechii Daniell / Skupski, pe Terenul 5, în jurul orei 22:30, în primul tur al probei de dublu masculin, meci amânat de miercuri, din cauza ploii, la fel ca şi partida Simonei Halep şi a lui Horia Tecău.

Pe tabloul de simplu feminin, Raluca Olaru şi Zhaoxuan Yan debutează în competiţie împotriva perechii americane formate din Jennifer Brady şi Alison Riske, în al doilea meci de pe Terenul 7, în jurul orei 19:30, iar Monica Niculescu şi Margarita Gasparyan au programat pe acelaşi teren duelul cu favoritele opt, Victoria Azarenka şi Ashleigh Barty - deţinătoare a trofeului alături de CoCo Vandeweghe, după miezul nopţii.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus