Stiri de ultima ora

România U21, preliminarii EURO 2021 | Mirel Rădoi vrea o nouă surpriză! Ce obiectiv are după un EURO 2019 fabulos + schimbarea anunţată de selecţioner

România U21, preliminarii EURO 2021 | Mirel Rădoi vrea o nouă surpriză! Ce obiectiv are după un EURO 2019 fabulos + schimbarea anunţată de selecţioner
Sport
România debutează în campania de calificare la Campionatul European în deplasare, cu Danemarca. Mirel Rădoi promite că naţionala va arăta la fel ca cea coordonată de Radu şi Puşcaş şi va rămâne o naţională care se axează, în primul rând, pe atac.  ”E un drum nou, un nou început. Sper să fie un prim pas fericit şi ne întoarcem acasă cu toate punctele. Întâlnim o echipă cu un selecţioner nou, un spaniol, Albert Capellas, dar ne-am documentat bine. În plus, am avut pe cineva la amicalul lor cu Ungaria.

Trebuie să lăsăm deoparte ce a fost în vară, nu vreau ca jucătorii să resimtă presiunea. Aceasta trebuie să fie pe umerii antrenorilor. Dar am încredere în acest grup şi cred cu tărie că ne putem califica din nou la turneul final. E clar că singuri am ridicat nivelul aşteptărilor. Românii vor din nou să ne vadă acolo şi au încredere în noi că vom reuşi. Asta ne motivează suplimentar”, a precizat Mirel Rădoi pentru FRF TV.

Partida cu Danemarca e programată pe 10 septembrie, la Aalborg, şi e primul duel din preliminariile pentru Campionatul European din 2021. Pentru campania care va demara în această toamnă sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus