Stiri de ultima ora

România U21 la EURO 2019 | Ianis Hagi, remarcatul UEFA din tabăra tricolorilor mici. Cum este descris fiul "Regelui"

România U21 la EURO 2019 | Ianis Hagi, remarcatul UEFA din tabăra tricolorilor mici. Cum este descris fiul Regelui
Sport
Forul european a ales câte un jucător "de urmărit" de la fiecare echipă naţională prezentă la EURO, iar remarcatul României este Ianis Hagi (20 de ani), mijlocaşul lui FC Viitorul . UEFA a realizat şi o descriere pentru internaţionalul român:

"Fiul legendarului Gheorghe, Ianis Hagi a moştenit pasiunea şi destul din tehnica tatălui său, el fiind un adevărat talent. Nu-l putem compara cu mine , a spus Gheorghe. Ianis a debutat la nivel de primă ligă cu Viitorul - clubul fondat şi condus de tatăl său - la vârsta de 16 ani. Ulterior, el a devenit căpitanul echipei şi jucător în echipa naţională, după o perioadă petrecută la Fiorentina. Se poate folosi de ambele picioare, este creativ şi specialist în faze fixe. Numele Hagi nu este o povară, ci o mare onoare , a spus Ianis"

Ceilalţi remarcaţi din grupa C sunt croatul Nikola Vlasic (21 de ani), legitimat la Everton, englezul Phil Foden (19 ani), fotbalistul lui Manchester City, şi francezul Houssem Aouar (20 de ani), mijlocaşul lui Olympique Lyon.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus