Stiri de ultima ora

România, „şchioapă“, dar norocoasă: Suedia - Norvegia, meci electrizant, încheiat pe placul tricolorilor

România, „şchioapă“, dar norocoasă: Suedia - Norvegia, meci electrizant, încheiat pe placul tricolorilor
Sport
România îşi păstrează şansele de calificare la Euro 2020, în ciuda unui joc modest. Iar duminică seară, după victoria amară cu Malta, veştile bune au venit dinspre Stockholm.

România n-a avut ce sărbători după succesul chinuit cu Malta, dar are motive de bucurie pentru rezultatul cu care s-a încheiat Suedia - Norvegia, găzduit de „Friends Arena“.

La Stockholm, norvegienii au condus la pauză, după ce Johansen a pedepsit apărarea suedeză pentru o minge pierdută în propria jumătate. Contraatacul s-a declanşat în trei, iar pasa lui Ødegaard a adus deschiderea scorului prin fotbalistul legitimat la Fulham, în minutul 45.

După pauză, Suedia a presat, a adus câte şase, şapte oameni în jurul careului la fiecare atac, cu centrări „plouate“ de pe flancuri şi, în final, a fost răsplătită în minutul 60, când Foresberg a egalat: 1-1.

După minutul 70, 75 însă, Suedia a cam rămas fără „benzină“, iar Norvegia a arătat mai bine, a avut ocaziile mai mari, dar, spre bucuria tricolorilor, s-a încheiat 1-1. E a doua oară când cele două formaţii se anulează reciproc, partida de la Oslo fiind încheiată, de asemenea, egal, scor 3-3.

Într-o altă partidă din grupa F, aşa cum era de aşteptat, Spania a zdrobit Feroe, la Gijon, scor 4-0 (Rodrigo 13, 50, Paco Alcacer 89, 90+2).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus