Stiri de ultima ora

ROMANIA-ANGLIA. Ianis Hagi, gata de luptă: "Va fi un meci de care pe care"

ROMANIA-ANGLIA. Ianis Hagi, gata de luptă: Va fi un meci de care pe care
Sport
ROMANIA-ANGLIA. Ianis Hagi este nerăbdător să joace împotriva Angliei, vineri, la Cesena, la EURO 2019. El este dornic de revanşă, mai ales că pe majoritatea adversarilor de mâine i-a întâlnit anul trecut într-un amical din martie anul trecut când Anglia s-a impus cu 2-1.

ROMANIA-ANGLIA. "Greu, va fi foarte greu cu Anglia, ştim că au o echipă puternică, dar suntem pregătiţi să ne luptăm de la egal la egal cu ei. I-am întâlnit anul trecut în martie la un amical. De abia aştept meciul, vreau să joc bine şi să demonstrăm că nu a fost o întâmplare primul succes.

Nu cred că este un avantaj pentru noi că noi am câştigat primul meci şi ei nu. Va fi o luptă pe cinste, care pe care", a declarat Ianis Hagi, pentru site-ul UEFA.

ROMANIA-ANGLIA. Ianis crede într-un rezultat bun şi aduce argumente pentru asta: "Suntem un grup unit, omogen, am jucat împreună de la grupele de copii, ne ştim foarte bine şi acest lucru este un atu, la noi jocul colectiv este pe primul plan. A fost foarte important să începem cu dreptul această competiţie.Suntem foarte periculoşi în atac, avem jucători rapizi şi tehnici, am scos rezultatul pe care l-am dorit".
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus