Stiri de ultima ora

România – Spania, comentariu bizar la Pro TV, ironie fină la englezi: Cum a fost repetată o minciună timp de o oră

România – Spania, comentariu bizar la Pro TV, ironie fină la englezi: Cum a fost repetată o minciună timp de o oră
Sport
De când a preluat drepturile de televizare pentru meciurile naţionalei, Pro TV încearcă să menţină cu orice preţ interesul telespectatorilor până la finalul campaniei de calificări pentru Euro 2020.

Atunci când te uiţi la un meci al României transmis de Pro TV, ai impresia că tu vezi un meci, iar oamenii aflaţi în cabina de comentatori urmăresc o cu totul altă partidă!

Aşa au stat lucrurile şi joi seară, când, după un debut execrabil al României, unul dintre comentatori a rostit o frază incredibilă: „Acest meci e prima deplasare dificilă pentru Spania“. Era minutul 13 şi ibericii rataseră deja trei ocazii monumentale, prima în secunda 34!

Cea mai mare gafă a cuplului de comentatori avea să vină însă în minutul 27. Ceballos a fost călcat în careu, iar centralul întâlnirii a arătat, prompt, spre punctul cu var. La reluare, s-a văzut clar cum Deac şi Nedelcearu l-au călcat pe Ceballos. Reacţia comentatorilor: n-a fost penalty! Apoi, au nuanţat: a fost acordat uşor! Iar această aberaţie, ca şi când pentru ca penaltyul să fie corect trebuia ca jucătorul spaniol să se aleagă cel puţin cu o fractură, a fost repetată până la finalul partidei, timp de o oră, deşi reluările au demonstrat, fără dubii, că a fost penalty!

Ironie fină la englezi
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus