Stiri de ultima ora

Roland Garros 2019 | Bianca Andreescu face un anunţ mare înainte de start. Plus mesajele pentru Simona Halep şi Serena Williams

Roland Garros 2019 | Bianca Andreescu face un anunţ mare înainte de start. Plus mesajele pentru Simona Halep şi Serena Williams
Sport
Bianca Andreescu este pregătită şi optimistă înainte de Roland Garros 2019, chiar dacă ajunge la Paris fără meci oficial jucat pe zgură în acest an. Una dintre ultimele jucătoare ajunse la întâlnirea cu presa, sub umbrela Media Day,  reprezentanta Canadei a fost tranşantă în ceea ce priveşte forma fizică: "Sunt perfect din punct de federe fizic. Dar nu am vrut să iau riscuri cu umărul, pentru că urma Roland Garros-ul şi nu l-aş fi pierdut pentru nimic în lume", a transmis sportiva de origine română.

Aflată în premieră pe lista capilor de serie la un turneu de Mare Şlem, la fel ca şi Aliaksandra Sasnovich, Bianca Andreescu a reluat progresiv şi extrem de lent antrenamentele, încercând să îşi minimizeze riscurile unei reaccidentări, după un start de an fabulos, cu 31 de victorii şi doar 4 înfrângeri.

Bianca Andreescu s-a pus pe picioare la Academia lui Rafael Nadal

De două săptămâni şi jumătate, Bianca Andreescu nu mai are dureri la umăr. "Rafa nu glumeşte! Da, am fost la el la Academie, are fizioterapeuţi foarte buni, maseuri, mâncare. A fost excelent", a spus Bianca la conferinţa de presă.

Antrenament cu Simona?

"Ar fi grozav, poate o întreb dacă vrea să lovească mâine, pentru că nu are meci", spune Bianca Andreescu.

"Este incredibil pentru mine să am parte de sprijin şi din partea comunităţii de români. Simt dragostea din ambele tabere, Canada şi România. A fost bebunie când am jucat în România, Fed Cup, chiar dacă jucam contra... A fost superb", a completat cea poreclită Bibi.

Bianca, încântată de posibilitatea unui duel cu Serena Williams în turul trei

Chiar dacă niciuna dintre ele nu a mai jucat pe circuit de la Miami, din martie, Bianca Andreescu jubilează la perspectiva de a o înfrunta pe Serena Williams în turul trei, conform calculelor tabloului de concurs.

"Evident, este primul meu turneu înapoi. Nu am un obiectiv, nu ştiu sigur cum va fi. Cu Serena ar fi grozav să joc, pentru că este o campioană grozavă. Cred că pot să mă lupt cu ea, poate chiar aş putea să şi câştig", a transmis Bianca Andreescu.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus