Stiri de ultima ora

Rival important pentru Răzvan Lucescu din sezonul următor. AEK Atena a adus un antrenor din La Liga

Rival important pentru Răzvan Lucescu din sezonul următor. AEK Atena a adus un antrenor din La Liga
Sport
Miguel Cardoso (47 de ani) este noul antrenor al formaţiei AEK Atena, a anunţat, marţi, clubul din capitala Greciei. Portughezul a mai lucrat în campionate puternice ale Europei, precum Franţa sau Spania.

Cardoso a semnat un contract pe două sezoane, iar după ce a semnat s-a declarat foarte fericit pe Twitter: "Este un moment de o foarte mare mândrie pentru mine. Am devenit antrenorul lui AEK şi m-am alăturat acestei familii. Unitatea defineşte acest club şi este fundamental pentru viitor. Contaţi pe mine, iar eu contez pe voi toţi"

Miguel Cardoso şi-a început cariera în ţara natală, unde a fost secund la formaţii precum Coimbra, Braga sau Sporting. În 2013 a ocupat acelaşi post la Deportivo La Coruna, iar în intervalul 2013-2017 s-a ocupat de academia celor de la Şahtior Doneţk. Prima experienţă ca antrenor a avut-o la Rio Ave, iar apoi a mai pregătit-o, pentru o scurtă perioadă, pe FC Nantes.

AEK Atena a încheiat sezonul 2018/2019 pe locul 3, în spatele lui PAOK şi Olympiakos, iar în sezonul următor va juca în Europa League . Cu o stagiune în urmă, formaţia din capitala Greciei a câştigat titlul de campioană.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus