Stiri de ultima ora

Revine Dennis Man! Narcis Răducan a oferit ultimele detalii din interior: "Suntem aproape în formulă completă"

Revine Dennis Man! Narcis Răducan a oferit ultimele detalii din interior: "Suntem aproape în formulă completă"
Sport
Prezent în studioul Digi Sport, Narcis Răducan a vorbit despre situaţia jucătorilor accidentaţi: "Dennis Man revine de luni la antrenamente. Nedelcu va reveni la sfârşitul acestei luni. Mai are puţin de stat. Suntem aproape de formula completă. Filip şi Stan mai au de aşteptat", a spus Narcis Răducan.

Dennis Man s-a accidentat pe 29 iulie, în primul sfert de oră al meciului cu FC Botoşani . Man s-a accidentat fără să fie atins de nimeni, la capătul unei faze de atac a FCSB, încheiate cu un şut al lui Ionuţ Vînă, puţin pe lângă poarta lui Eduard Pap. Acesta a simţit ceva la coapsa piciorului stâng, după care s-a prăbuşit pe gazon, iar medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri. Dennis Man a izbucnit în lacrimi pe gazon, semn că accidentarea ar putea fi una gravă, iar doctorul FCSB a făcut semn că Man trebuie să iasă de pe teren. După ce a părăsit terenul, Man a fost ajutat să meargă până la vestiar.

După pauza competiţională, FCSB va merge la Craiova unde va avea meci extrem de complicat. Înaintea meciului de la Craiova, oltenii se află pe locul 3, cu 16 puncte, la două lungimi de liderul Gaz Metan Mediaş. De partea cealaltă, FCSB se află pe locul 11, cu şapte puncte. Locul 6, ultimul care asigură prezenţa în playoff, e ocupa de FC Botoşani, cu 11 puncte.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus