Stiri de ultima ora

Revenire spectaculoasă la Real Madrid! Un nume greu revine în Spania după 2 ani în ”exil”

Revenire spectaculoasă la Real Madrid! Un nume greu revine în Spania după 2 ani în ”exil”
Sport
James Rodriguez (27 de ani) nu va mai continua la Bayern Munchen din vară! Deşi columbianul declara că vrea să rămână, gruparea bavareză nu a fost convinsă de evoluţiile sale şi nu va achita clauza de cumpărare de la Real, prevăzută în contractul de împrumut. Astfel, James se va întoarce la Real, după doi ani petrecuţi în Germania.

Karl-Heinz Rummenigge, managerul general al lui Bayern, a declarat pentru Sport Bild că: ”Decizia în cazul lui James a fost luată. Am discutat personal cu el şi m-a întrebat dacă va fi cumpărat definitiv. Vrea să joace, să fie un fotbalist important şi nu cred că activăm clauza. Îmi pare rău”. Din câte se pare, o opinie importantă i-a aparţinut şi antrenorului Niko Kovac. Dacă în mandatul altor antrenori Rummenigge părea convins să îl cumpere pe mijlocaş (”Suntem foarte mulţumiţi de el, cred că va continua”), acum discursul s-a schimbat şi James se vede nevoit să revină la Real, sub comanda lui Zindine Zidane. Rămâne de văzut dacă va rămâne la Madrid sau dacă va fi cedat. Francezul trebuie să facă schimbul de generaţii, iar columbianul s-ar putea număra printre numele care vor fi cedate definitiv. Dar posibilitatea unei înţelegi cu o echipă de top nu pare un simplu miraj. De serviciile lui s-au interesat Juventus, PSG şi Manchester United.

Fotalistul a ajuns în 2014 la Madrid, fiind transferat de la AS Monaco, în schimbul a 80 de milioane de euro. În 2017, Bayern l-a împrumutat în schimbul a zece milioane de euro. James mai are contract cu Real Madrid până în 2020.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus