Stiri de ultima ora

"Regina" de la US Open dă lovitură după lovitură! A semnat cu un brand uriaş, iar Adidas o transformă în una dintre cele mai bine plătite sportive în activitate

Regina de la US Open dă lovitură după lovitură! A semnat cu un brand uriaş, iar Adidas o transformă în una dintre cele mai bine plătite sportive în activitate
Sport
Naomi Osaka (20 de ani, 7 WTA) dă lovitură după lovitură în cel mai bun moment al carierei de jucătoare de tenis. În timp ce Adidas se pregăteşte să o transforme în una dintre cele mai bune plătite atlete din sport, tânăra japoneză tocmai a devenit ambasdaor global al Nissan.

Japonezii care în ultimul timp au câştigat teren imens şi au devenit unii dintre cei mai cunoscuţi producători de maşini din lume au făcut anunţul joi dimineaţă, când Osaka a participat la o conferinţă de presă la care a fost aşteptată de sute de jurnalişti din ţara natală, după ce alte câteva mii de oameni au aşteptat-o pe aeroportul din Tokyo pentru a o felicita: "Această săptămână a însemnat un vis care a devenit realitate pentru mine. Sunt atât de onorată să reprezint Japonia şi Nissan la un asemenea nivel. Am crescut cu tatăl meu conducând o maşină Nissan, iar asta mă face, acum, să mă simt ca într-un cerc care s-a închis. Pentru mine, GT-R e maşina favorită, pentru că poate merge atât de repede...", a spus Osaka, cea care va participa la cele mai importante evenimente organizate de Nissan, va juca în reclamene firmei japoneze şi va primi, în schimb, o sumă de bani şi maşini Nissan pentru a se deplasa oriunde are nevoie.

— Nissan Motor (@NissanMotor) September 13, 2018

Adidas măreşte mizaIar semnarea contractului cu Nissan nu e singura veste foarte bună pentru Naomi Osaka în această perioadă. Cum actuala sa înţelegere cu Adidas expiră la finalul acestui an, succesul istoric de la Flushing Meadows a convins producătorul german de echipament sportiv să pună pe masă o ofertă de nerefuzat. Potrivit presei internaţionale, pe masa lui Naomi, prima jucătoare din Japonia care câştigă un turneu de Grand Slam, va ateriza un contract în valoare de 8,5 milioane de dolari anual, de patru ori mai mare decât cel pe care Simona Halep , lider mondial, îl are cu Nike. Iar suma o va duce pe Osaka direct în topul Forbes al celor mai bine plătite sportive, chiar dacă nu se a putea apropia de Serena Williams.Dacă Osaka beneficiază de o piaţă de desfacere, cea asiatică, impresionantă şi veniturile îi vor creşte constant în perioada următoare, Serena se bucură de un contract de 17 milioane de dolari pe an cu Nike, sumă căreia i se adaugă contractele uriaşe de publicitate pe care fostul lider mondial le are deja.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus