Stiri de ultima ora

Real Madrid a dat LOVITURA: Transferul vehiculat de ani de zile s-a făcut ÎN SFÂRȘIT! Cine va îmbrăca legendarul tricou cu numărul 7 (VIDEO)

Real Madrid a dat LOVITURA: Transferul vehiculat de ani de zile s-a făcut ÎN SFÂRȘIT! Cine va îmbrăca legendarul tricou cu numărul 7 (VIDEO)
Sport
Internaționalul belgian Eden Hazard (28 de ani) s-a înțeles cu Real Madrid , urmând să ajungă în capitala Spaniei după finala de Liga Europa dintre Chelsea și Arsenal, în schimbul a undeva la 100 de milioane de euro, potrivit gsp.ro. 

Francezii de la L Equipe, jurnaliștii care au publicat în exclusivitate și informația revenirii lui Zinedine Zidane pe banca „galacticilor”, au anunțat astăzi că înțelegerea între cele două părți a fost deja perfectată.

TRAGEDIA MOMENTULUI! MARELE CAMPION A FOST GĂSIT SPÂNZURAT ÎN PROPRIA CASĂ! E VESTEA ȘOC A ZILEI Eden Hazard are misiunea de a ocupa locul gol lăsat de Cristiano Ronaldo - de parcă ar fi atât de ușor. Belgianul va purta legendarul tricou cu numărul 7, pe care înainte de lusitan l-a mai îmbrăcat marele Raul Gonzales.

Eden Hazard, unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa, va deveni astfel cel de-al treilea transfer al madrilenilor, care s-au mai înțeles cu mijlocașul ofensiv brazilian Rodrygo Goes, de la Santos, și cu compatriotul său Eder Militao, fundaș central la FC Porto, mai scrie gsp.ro.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus