Stiri de ultima ora

Reacţia Mihaelei Buzărnescu după a 10-a înfrângere consecutivă, la simplu. Cum a explicat schimbul de replici cu antrenoare sa: "Nu mi-a zis..."

Reacţia Mihaelei Buzărnescu după a 10-a înfrângere consecutivă, la simplu. Cum a explicat schimbul de replici cu antrenoare sa: Nu mi-a zis...
Sport
La finalul partidei, Buzărnescu a oferit un interviu în care a vorbit despre cauzele eşecului, dar şi despre discuţiile pe care le-a avut cu antrenoarea sa, Justyna Jegiolka."Şi ea a venit de la Fed Cup. Sunt tristă, pentru că am avut şanse în setul decisiv, dar nu am reuşit. Vântul m-a deranjat, nu puteam să arunc mingea şi de asta am avut şi multe greşeli la serviciu.Nu sunt supărată pe antrenoare, ne înţelegem super bine. Mai spun şi eu unele lucruri la nervi, dar ea ştie şi la final totul este ok. Suntem foarte apropiate, ştie că orice spun nu este valabil. Nu mi-a zis nimic de rau, nu avem nicio problema", a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru DigiSport.Mihaela Buzărnescu a pierdut al 10-lea său meci la rând, la simplu. Românca n-a mai câştigat în circuitul WTA din august, de la Montreal, 6-2, 7-5 cu chinezoaica Qiang Wang, în primul tur.

Articole similare :
comments powered by Disqus