Stiri de ultima ora

Reacţia lui Cătălin Botezatu după moartea lui Răzvan Ciobanu. Plus ce explicaţii dau reprezentaţii Poliţiei Constanţa pentru cauzele accidentului din Săcele

Reacţia lui Cătălin Botezatu după moartea lui Răzvan Ciobanu. Plus ce explicaţii dau reprezentaţii Poliţiei Constanţa pentru cauzele accidentului din Săcele
Sport
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci, informează Mediafax.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au adăugat că se va face necropsia, dar va fi expertizată tehnic şi maşina condusă de Răzvan Ciobanu. „Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului”, a mai spus Munteanu.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a reacţionat pe Instagram după tragedia din această dimineaţă. ”Ai ales să pleci prea tânăr şi prea devreme... În această zi sfântă fie ca paşii sa te călăuzească către LUMINĂ, iar DUMNEZEU să te ocrotească şi sa te odihneasca în pace! RĂZVAN, rămâi cu bine...”, a scris Cătălin Botezatu.Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa arată că este exclusă variante unei sinucideri a designerului. „Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă”, a adăugat Andreea Munteanu, potrivit Mediafax .
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus