Stiri de ultima ora

Război rece la Real Madrid: Perez, în luptă directă cu Sergio Ramos. Fundaşul vrea o mărire de salariu şi ameninţă cu plecarea. Manchester United îl vrea şi a făcut deja o ofertă!

Război rece la Real Madrid: Perez, în luptă directă cu Sergio Ramos. Fundaşul vrea o mărire de salariu şi ameninţă cu plecarea. Manchester United îl vrea şi a făcut deja o ofertă!
Sport
27 de milioane de euro a plătit Real în urmă cu 10 ani pentru Ramos, un record pentru un jucător care nu împlinise 20 de ani

Totul a început ca o glumă proastă a presei spaniole, care l-a citat pe Jordi Mayo, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei, care spunea că, în cazul în care va fi ales preşedinte, atunci îl va transfera pe Sergio Ramos. Adică exact pe unul dintre simbolurile marii rivale, Real Madrid, vicecăpitanul Los Blancos şi omul care va rămâne în istoria echipei ca fiind jucătorul care a marcat decisiv pentru La Decima. Însă în spatele fiecărei ştiri există, de obicei, un sâmbure de adevăr. Iar aici, nucleul îl reprezintă relaţia dintre Ramos şi preşedintele Florentino Perez. Una care era deja întinsă la extrem din cauza personalităţii fundaşului adus de la Sevilla în urmă cu mai bine de zece ani. Vocal în ceea ce priveşte demiterea lui Mourinho, cu care s-a certat dur, dar şi cea a lui Ancelotti, pe care l-a apreciat, Ramos a intrat pe lista neagră a lui Perez, care ”nu are la inimă jucătorii care acumulează putere în vestiar”, aşa cum notează The Guardian.

Ramos a marcat golul prin care Real a egalat în finala Ligii cu Atletico, în ultimele faze ale timpului regulamentar. După 1-1 la finalul celor 90 de minute, Real a câştigat cu 4-1 în prelungiri

”Sergio Ramos vrea să plece acum”

Evident, poziţia oficială a madrilenilor este clară: ”Ramos nu este de vânzare, decât dacă clauza sa de reziliere este declanşată”. Dar nimeni nu va plăti între 180 şi 200 de milioane de euro, sumele pe care le vehiculează Marca şi As, cotidianele de casă ale Realului. Totuşi, adevărul e că Ramos îşi doreşte să plece în acest moment, chiar dacă declaraţiile sale au fost clare: ”Sunt jucătorul lui Real”. Potrivit The Guardian, fundaşul de 29 de ani, care are un salariu de şase milioane de euro pe an, a fost dezamăgit că madrilenii nu au ieşit să dezmintă categoric speculaţiile care îl dădeau ca şi transferat la Barcelona. ”Sergio Ramos vrea să plece acum”, a notat As în ediţia sa de luni, chiar pe prima pagină. ”Simte că s-a încercat în repetate rânduri să se submineze autoritatea sa în vestiar, dar şi să i se distrugă imaginea în public, fiind portretizat ca un jucător înnebunit după bani”, continuă The Guardian.

10 trofee a câştigat Ramos la Real Madrid (3 titluri, 2 Supercupe ale Spaniei, 2 Cupe ale Spaniei, o Ligă a Campionilor, un CM al Cluburilor şi o Supercupă a Europei)

De Gea = 30 de milioane de lire plus Ramos

În aceste condiţii, şansele ca Ramos să continue la Real sunt minime. La 29 de ani, jucătorul doreşte un contract bănos pe termen lung, poate ultimul de acest tip din carieră. Şi îşi doreşte un salariu mai mare, considerând că, în acest moment, nu este răsplătit pe măsură şi nu poate rivaliza cu Bale, Benzema, Ronaldo sau Casillas, jucători care încasează mai mult. În aceste condiţii, şansele ca Ramos să plece de la Real cresc. Iar prima variantă este Manchester United. Madrilenii vor o schimbare totală de gardă între jucătorii spanioli, fiind deja clar că Iker Casillas nu va mai evolua mai mult de un sezon pe Bernabeu. Astfel că Real s-ar replia printr-un transfer al lui David de Gea, de la Manchester United. Dar ibericul a fost unul dintre cei mai buni portari ai ultimelor două sezoane în prima ligă engleză! Astfel că valoarea sa e una ridicată. Să spunem, 30 de milioane de lire plus Ramos, atât cât susţine Daily Mail că a cerut United în schimbul lui De Gea! ”Diavolii ştiu însă că interesul ar putea fi folosit de Ramos pentru a semna un nou contract la Real, dar şi că Real ar cere circa 70 de milioane de euro în schimbul său”, susţine Daily Mail.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus