Stiri de ultima ora

Raul Bravo şi Carlos Aranda, eliberaţi pe cauţiune în cazul scandalului meciurilor trucate

Raul Bravo şi Carlos Aranda, eliberaţi pe cauţiune în cazul scandalului meciurilor trucate
Sport
Doi dintre cei implicaţi în cazul scandalului meciurilor trucate din Spania, foştii jucători Raul Bravo şi Carlos Aranda, au fost eliberaţi din închisoare, vineri, 31 mai, pe cauţiune.

Cei doi, alături de alte nume din fotbalul iberic, au fost acuzaţi de corupţie în sport, fraudă, spălare de bani şi asociere în grup infracţional. Fostul jucător al clubului Real Madrid, Raul Bravo, şi Carlos Aranda, fotbalist trecut pe la formaţii precum CD Numancia, Real Zaragoza, Granada, au plătit câte 100.000 de euro pentru a fi eliberaţi din închisoarea din Zaragoza.

Potrivit marca.com, cercetările în acest caz continuă.

Mai mulţi fotbalişti şi preşedintele clubului Huesca, Agustin Lasaosa, au ajuns marţi, 28 mai, pe mâna poliţiei. Sunt cercetaţi pentru trucarea unor meciuri din prima şi a doua ligă spaniolă. Cei reţinuţi sunt anchetaţi pentru constituire în grup infracţional, corupţie şi spălare de bani.

Capul reţelei ar fi Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid, Borja Fernández, de la Valladolid, Carlos Aranda, fost jucător la mai multe echipe din Primera, Samu Saiz de la Getafe şi Inigo Lopez de la Deportivo de La Coruna.

De asemenea, a fost percheziţionat sediul clubului Huesca, retrogradat în acest sezon. Preşedintele Agustin Lasaosa şi Juan Carlos Galindo, şeful staff-ului medical, sunt şi ei la sediul poliţiei pentru interogatoriu.

Ancheta a pornit de la suspiciunile legate de meciul Huesca-Nastic, 0-1, din sezonul 2017 - 2018 din liga secundă spaniolă.

Cine sunt cei care ar fi alcătuit reţeaua infracţională:

- Borja Fernandez s-a retras la finalul acestui sezon. A evoluat în ultimii 2 ani pentru Real Valladolid.- Samu Saiz a fost achiziţionat de Leeds în 2017 şi e sub formă de împrumut la Getafe.- Agustin Lasaosa este preşedintele lui Huesca, alături de care a promovat în La Liga.- Carlos Aranda s-a retras. Are 38 de ani şi a evoluat ca atacant. A jucat la Numancia, Osasuna, Levante, Zaragoza sau Las Palmas.- Inigo Lopez a semnat în iarnă cu Deportivo la Coruna şi a jucat aici şase luni. În trecut, trei sezoane a evoluat pentru echipa lui Lasaosa, Huesca.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus