Stiri de ultima ora

Răsturnare de situaţie! Nu mai e dorit la echipă, deşi devenise om de bază

Răsturnare de situaţie! Nu mai e dorit la echipă, deşi devenise om de bază
Sport
Selecţionerul Cosmin Contra a dezvăluit că a Florin Niţă (31 de ani) are probleme la Sparta Praga. Fostul portar al FCSB nu mai e dorit de conducerea clubului ceh şi ar putea pleca în această vară. Această situaţie nu provoacă probeleme la naţională, întrucât "Guriţă" are soluţii

Cosmin Contra încearcă s-şi definitiveze lista pentru dubla cu Norvegia şi Malta, dar întâmpină probeme cu stranierii. Unul dintre ei este Florin Niţă, care nu va mai rămâne în Cehia, întrucât nu mai e în graţiile conducerii Spartei: "Niţă are o situaţie grea la Sparta. Am înţeles că nu-l mai doreşte clubul la echipă, iar el e un băiat care suferă mult, când i se întâmplă astfel de lucruri, iar partea psihică e importantă când jucăm la acest nivel înalt. Iar atunci avem alternative: Ionuţ Radu şi Silviu Lung jr.

Îi avem pe Radu, care joacă titular la Genoa şi o face foarte bine, şi pe Silviu Lung Jr., care joacă foarte bine în Turcia, este unul dintre jucătorii apreciaţi în echipa lui. Avem aceste două alternative care probabil vor fi în lot pentru cele două meciuri”, a declarat selecţionerul, pentru FRF.TV.

Deşi devenise foarte apreciat la Sparta Praga, în perioada în care în echipă erau şi Nicolae Stanciu, şi Alexandru Chipciu, acum situaţia portarului s-a schimbat. În acest sezon, Niţă a apărat în 28 de partide şi a încasat 26 de goluri. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus