Stiri de ultima ora

Raspunsul lui Jose Mourinho la oferta de ultima ora pe care a primit-o! Vrea sa fie din nou GALACTIC! Planul secret al lui Jose

Raspunsul lui Jose Mourinho la oferta de ultima ora pe care a primit-o! Vrea sa fie din nou GALACTIC! Planul secret al lui Jose
Sport
Jose Mourinho a refuzat oferta pe care cei de la Borussia Dortmund i-au facut-o, de a prelua echipa in locul lui Lucien Favre. Conform El Chiringuito, tehnicianul elvetian merge pe o coarda subtire, in special cu infrangerea de miercuri impotriva lui Inter, scor 2-0. 

Interesul clubului german pentru Mourinho nu este nou. Portughezul a respins si oferta echipei lui Ciprian Tatarusanu , Olypmique Lyon.

Presa internationala sustine ca Mourinho asteapta sa vada ce se intampla la Real Madrid. Mourinho ar vrea sa revina pe Santiago Bernabeu, unde a mai antrenat intre 2010 si 2013. O infrangere a Realului cu Galatasaray i-ar fi grabit plecarea lui Zidane, facandu-i astfel loc pe banca portughezului. Nici victoria de la Istanbul nu-i ofera prea multa liniste lui Zizou. Postul ii este in continuare amenintat. Florentino Perez pastreaza legatura cu Mourinho, alaturi de care a luat si masa in mai multe randuri anul acesta la Madrid si Londra.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus