Stiri de ultima ora

Rapid îl va transfera pe Jean-Bryan Boukaka, un mijlocaş din liga a III-a franceză: Are o viteză de reacţie ieşită din comun"

Rapid îl va transfera pe Jean-Bryan Boukaka, un mijlocaş din liga a III-a franceză: Are o viteză de reacţie ieşită din comun
Sport
FC Rapid îl va legitima în zilele următoare pe mijlocaşul francez în vârstă de 22 de ani, Jean-Bryan Boukaka, care a evoluat până în prezent la gruparea Amien SC din liga a III-a franceză, a anunţat, miercuri, antrenorul Marian Rada.

Tehnicianul a declarat într-o conferinţă de presă că a avut în probe doi fotbalişti francezi, dar l-a oprit în lot doar pe Boukaka deoarece "are o viteză de reacţie ieşită din comun". "Au fost doi jucători francezi în probe, am oprit unul dintre ei. Jean-Bryan Boukaka îl cheamă, e mijlocaş dreapta cu o viteză de reacţie ieşită din comun. Sper să mă pot baza şi pe el cât mai repede, pentru că a fost la vizita medicală şi în câteva zile va fi legitimat", a spus Rada.

Jean-Bryan Boukaka poate evolua atât mijlocaş cât şi atacant, iar în cariera sa de până acum a evoluat numai în Franţa la formaţiile Stade Rennes B, FC Tours, US Boulogne şi Amiens SC.

Alţi doi jucători străini, portughezii Kikas şi Rui Miguel aşteaptă şi ei să debuteze oficial la Rapid. "De asemenea, îi mai am la dispoziţie şi pe Kikas şi Rui Miguel, care sunt puţin în urmă cu pregătirea, dar într-o săptămână sau zece zile cred că vor putea intra. Am înţeles că totul e în regulă cu Rui Miguel în acte şi poate fi legitimat. Aşa că mâine cred că va fi legitimat şi el", a menţionat Rada.

În ceea ce îi priveşte pe Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru, antrenorul a menţionat că legitimările lor sunt în continuare sub semnul întrebării. "Daniel Niculae a fost prezent la unele antrenamente, însă de sâmbătă, când am avut un joc de verificare, nu a mai venit. Probabil că îşi caută ceva în altă parte. Azi l-am avut pe Săpunaru la antrenament, dar el este în litigiul cu fostul club şi e mai complicată situaţia lui. Probabil l-a sfătuit avocatul său să nu semneze cu alt club până nu se rezolvă litigiul acela", a precizat Rada.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus