Stiri de ultima ora

Rafael Nadal, mărturisire şocantă după ce a câştigat jumătate din turneele de Grand Slam din 2019: "M-am gândit serios să nu joc"

Rafael Nadal, mărturisire şocantă după ce a câştigat jumătate din turneele de Grand Slam din 2019: "M-am gândit serios să nu joc"
Sport
Nadal a început sezonul cu o operaţie efectuată la glezna dreaptă. Anterior, Nadal a avut probleme cu genunchii, picioarele şi muşchii abdominali. După ce a ajuns în finala Australian Open, Nadal a fost învins de Novak Djokovic, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3. Ulterior, Nadal a fost eliminat din turneele Monte Carlo Masters şi Barcelona Open. Cu toate acestea, spaniolul a revenit în formă şi a câştigat două turnee de Mare Şlem.

”A fost de neuitat, două săptămâni extrem de încărcate emoţional. Cine s-ar fi gândit, după Monte Carlo şi după Barcelona. M-am gândit serios să nu joc un sezon, pentru că atunci când ai accidentări în fiecare săptămână, nu te simţi bine. Am încercat să fac o schimbare, să trec prin suferinţă şi antrenamente şi să apreciez lucrurile mici de care am avut nevoie să lupt pentru lucrurile pe care mi le-am dorit. Am avut o echipă grozavă şi, fără încrederea lor, ar fi fost imposibil”, a declarat Rafael Nadal pentru Eurosport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus