Stiri de ultima ora

Radu Ştefan, un nou caz Daniele De Rossi! Pus pe liber de Lazio, internaţionalul român ar putea ajunge rezervă de lux în sezonul următor

Radu Ştefan, un nou caz Daniele De Rossi! Pus pe liber de Lazio, internaţionalul român ar putea ajunge rezervă de lux în sezonul următor
Sport
Fundaşul Radu Ştefan s-ar putea despărţi de Lazio, echipa pentru care a evoluat în ultimele 12 sezoane. Decizia a venit din partea antrenorului italienilor, Simone Inzaghi, care vrea să le facă loc tinerilor în echipa "lazialilor".

Internaţionalul român în vârstă de 32 de ani mai are contract cu formaţia din Roma până în 2021, dar în cazul în care Radu Ştefan îşi va găsi o echipă, acesta poate pleca liber de contract.

Mai mult, presa din Peninsulă scrie că Radu Ştefan se poate întoarce oricând la gruparea din Italia, pe post de antrenor, pe modelul Simone Inzaghi, fostul atacant începându-şi cariera de tehnician la echipele de juniori şi fiind apoi promovat ca manager al primei formaţii.

Radu Ştefan a ajuns la clubul Lazio în anul 2008 de la Dinamo contra 4,5 milioane de euro. În tricoul echipei din Italia, fundaşul român a evoluat în 347 de partide, a marcat de 7 ori şi a oferit 18 pase decisive. A câştigat cinci trofee cu Lazio: trei Cupe şi două Supercupe ale Italiei.

"Nu aş schimba niciodată tricoul lui Lazio pentru un altul. Vreau să rămân aici cel puţin până la 41 de ani", spunea Ştefan Radu în trecut.

Un caz asemănător e al mijlocaşului italian Daniele De Rossi. El şi-a petrecut întreaga carieră la AS Roma, dar s-a depărţit de echipa sa de suflet. În vârstă de 35 ani, Daniele De Rossi a debutat în prima echipă a lui AS Roma în 2001, disputând în total 615 meciuri (63 de goluri) în cele 18 sezoane în care a apărat culorile clubului din capitala Italiei. Campion mondial cu selecţionata Italiei în 2006, De Rossi a îmbrăcat de 117 tricoul Squadrei Azzurra între 2004 şi 2017, înscriind 21 de goluri.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus