Stiri de ultima ora

Puscas, la un pas de un transfer bomba! Oferta despre care nu s-a stiut nimic: Radoi l-a dat de gol! Sa nu se supere pe mine ca am zis-o!

Puscas, la un pas de un transfer bomba! Oferta despre care nu s-a stiut nimic: Radoi l-a dat de gol!  Sa nu se supere pe mine ca am zis-o!
Sport
Mirel Radoi a vorbit la Ora Exacta in Sport despre ofertele pe care le-au avut jucatorii de la nationala U21 care a avut un parcurs excelent la Europeanul din Italia si San Marino. 

Selectionerul de la tineret a dezvaluit ca George Puscas, singurul roman inclus in echipa turneului final, a avut oferta de la Fenerbahce. Mai mult, Stefan, Manea si Nedelcearu au fost si ei aproape sa prinda transferuri bune. 

"Puscas a fost aproape de un transfer la Fenerbahce pentru 5 milioane de euro! Cred ca nu se stie asta si sper sa nu se supere pe mine ca am zis-o cu toate ca nu o stiu de la el. 

Stefan a avut oferta din Rusia de 2 milioane. Manea de la FCSB a avut oferta, dar din pacate din Cipru s-au cerut 4 milioane. Nedelcearu, la fel, s-au cerut 4 milioane pe el", a dezvaluit Mirel Radoi la Ora Exacta in Sport, la PRO X. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus