Stiri de ultima ora

PSG, „blestemată“: Ce riscă să păţească francezii pentru al patrulea an la rând

PSG, „blestemată“: Ce riscă să păţească francezii pentru al patrulea an la rând
Sport
Paris Saint-Germain n-a reuşit să găsească soluţia pentru a-l anihila pe starul celor de la Dortmund, Erling Håland, iar acum are emoţii mari în privinţa calificării, înaintea returului de pe „Parc des Princes“.

Şi nu atât pentru că înfrângerea cu 1-2 înregistrat, marţi seară, ar fi imposibil de întors pe teren propriu, ci pentru că francezii par să fie „blestemaţi“ în această fază a competiţiei! 

Concret, în ultimele trei sezoane, PSG a părăsit Liga, de fiecare dată în optimi! Au fost trei eliminări succesive cu Manchester United, Real Madrid şi Barcelona!

Ca să vedem când au trecut parizienii de optimi, trebuie să ne întoarcem tocmai în sezonul 2015-2016, atunci când PSG a avansat în sferturi, învingând Chelsea de două ori cu 2-1. Apoi însă, Manchester City i-a scos din competiţie cu scorul general de 3-2.

Până vom vedea ce va fi în această stagiune, trebuie să remarcăm două statistici după deplasarea francezilor la Dortmund:

*Neymar a ajuns la 34 de goluri în Liga Campionilor, fiind brazilianul cu cele mai multe reuşite în această competiţie.

*PSG a suferit la Dortmund primul eşec din acest sezon al Ligii Campionilor, Astfel, după partidele de marţi, mai rămân cinci formaţii invincibile în competiţie: Bayern Munchen, Manchester City, Juventus, Napoli şi Barcelona.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus