Stiri de ultima ora

Programul Festivalului Superkombat. Când şi unde vor avea loc selecţiile pentru viitoarele staruri ale ringului!

Programul Festivalului Superkombat. Când şi unde vor avea loc selecţiile pentru viitoarele staruri ale ringului!
Sport
În premieră pentru România, Superkombat va organiza un festival dedicat sporturilor de contact. Timp de trei zile, la finalul acestei săptămâni, luptători din toată lumea vor fi prezenţi la Romexpo pentru a-şi arăta calităţile pentru a prinde un contract cu promoţia condusă de Eduard Irimia, care tocmai a organizat primele evenimente în China.

Totul va avea loc la Romexpo, în aer liber, începând de la demonstraţii şi până la cele două gale pe reguli Superkombat. De altfel, cei mai buni luptători vor primi contracte în China, oficialii asiatici urmând să fie prezenţi la gală.

Astfel, programul va începe vineri, de la ora 16:00, atunci când vor avea loc primele înscrieri pentru selecţiile „Se caută un greu”.Ulterior, de la ora 18:00, sportivii români care vor urca în ring sâmbătă vor efectua cântarul oficial, iar două ore mai târziu va avea loc şi prezentarea acestora.

Acţiunea va începe sâmbătă dimineaţă, atunci când va începe a doua sesiune de înscrieri, de la ora 11:00, iar o oră mai târziu, vor debuta selecţiile propriu zise. Înscrierile sunt libere şi sunt aşteptaţi sportivi din întreaga ţară, cei mai buni urmând să semneze contracte. Sportivii trebuie să vină echipaţi pentru sparring.

Imediat după încheierea selecţiilor, vor începe demonstraţiile de kickboxing şi alte arte marţiale, campioni din toate sporturile fiind invitaţi pentru a le oferi din experienţa lor fanilor, dar şi sportivilor aflaţi la debut de carieră. Pe parcursul zilei nu vor lipsi momentele artistice, dar şi concursurie de skanderbeg, accesul publicului fiind gratuit până la ora 18:00.

Ulterior, sâmbătă, de la ora 19:00, va debuta prima gală New Heroes, unde vor fi prezenţi sportivi români din toată ţara, printre care campionul la box Eugen Stan, Dragoş Imbrea, Andrei Bălici, Ştefan Irimia, Călin Petrişor, Ion Grigore şi Ozel Mustafa.

Acest eveniment va precede gala mare care va avea loc a doua zi, duminică, de la aceeaşi oră, şi unde vor fi prezente nume precum Cristian Spetcu, Cosmin Ionescu, Dumitru Ţopai, Giuseppe de Domenico, Patrick Schmid, Alexandru Radnev sau Amed West. Preţul unui abonament normal pentru ambele gale este de 50 de lei, în timp ce pentru zona VIP costă 100 de lei accesul pentru fiecare gală.

Duminică, până în gala care va închide festivalul, fanii vor avea acces gratuit la demonstraţiile de arte marţiale şi powerlifting programate pe parcursul întregii zile, începând cu ora 12:00.Festivalul Superkombat este prezentat alături de brandul Holsten, bereea germană numărul 1 în România, în colaborare cu Borsec şi Primăria Sectorului 1.

"Festivalul Superkombat este o idee de-a mea pe care voiam să o pun de mai multă vreme în aplicare. Acum, datorită parteneriatelor cu Primăria Sectorului 1, Holsten şi Borsec, vom avea parte de două zile pline de adrenalină. Totul va fi în aer liber, pe o suprafaţă de câteva zeci de mii de metri pătraţi. Un altfel de Oktoberfest, dar de unde nu vor lipsii micii şi berea. În cadrul celor două gale vom avea selecţii pentru circuitul mondial în special pentru categoria grea. Evenimentul de pe 16 se va numi Se caută un greu pentru Superkombat", a precizat Eduard Irimia.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus