Stiri de ultima ora

Profiturile Ferrari au crescut cu 24% la jumătatea anului

Profiturile Ferrari au crescut cu 24% la jumătatea anului
Sport
Ediţiile speciale fabricate de Ferrari în acest an par a fi cartea câştigătoare în domeniul vânzărilor pentru italieni. Cererea crescută pentru modelele de la Maranello a dus la o creştere cu 24 de procente a profitului companiei. Modelul cel mai bine vândut este La Ferrari Aperta, în ciuda preţului de 2.1 milioane de dolari pe care cumpărătorii trebuie să îl achite pentru modelul decapotabil.

La ferrari

Profitul Ferrari a crescut de la 217 milioane de euro, la 270.000.000  cu 8 milioane mai mult decât au prognozat analiştii Bloomberg pentru italieni. Cu toate acestea peninsularii au reafirmat ţelul ambiţios de a realiza un profit în 2017 de peste 950 de milioane de euro, CEO-ul Ferrari, Sergio Marchionne, declarând că excedentul căluţului cabrat putea atinge chiar un miliard de euro.

Pariul lui Marchionne este un model “utilitar”, mai spaţios, în patru uşi, destinat unei nişe amatoare de ceea ce şeful Ferrari a numit „Ferrari Utility Vehicle”. Este prctic moştenirea pe care Marchionne doreşte să o lase la Maranello, actualul şef al Ferrari şi Fiat Chrysler în vârstă de 65 de ani urmând să se  retragă în viitorul apropiat din fruntea celor 2 companii.

Până atunci italienii continuă celebrarea celor 70 de ani de la fondarea companiei de către Enzo Ferrari. O paradă impresionantă cu 70 de modele selectate a avut loc la Birmingham, convoiul condus de un La Ferrari Aperta  defilând din suburbiile oraşului până în centru.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus