Stiri de ultima ora

Prima reacţie din tabăra României, după 2-2 în Norvegia: "Am jucat bine în acest sistem"

Prima reacţie din tabăra României, după 2-2 în Norvegia: Am jucat bine în acest sistem
Sport
Stanciu spune că şansele României de a merge la EURO 2020 rămân în picioare: "Ştiam ce ne aşteaptă, ştiam că sunt mai puternici din punct de vedere fizic. Iar ne-am văzut conduşi cu 2-0, ca-n Suedia, dar mă bucur că am revenit şi am luat un punct. În mare parte, Norvegia cred că e scoasă din lupta pentru calificare. Am crezut până la capăt. Mereu încercăm să jucăm cu o atitudine bună. Încercăm să jucăm până în minutul 93. Azi ne-a ieşit şi am egalat în ultimul moment.

Cred că avem şanse de calificare. Pentru Suedia urmează un meci cu Spania. Dacă ei pierd şi noi batem Malta, vom fi acolo. Mai sunt şapte meciuri, avem şanse. M-am simţit ok, nu chiar 100%, dar mă bucur că am jucat. Cred că am jucat bine în acest sistem, 4-4-2, echipa s-a mişcat bine", a spus Nicolae Stanciu, după remiza cu Norvegia.

Stanciu a evoluat 71 de minute la Oslo, fiind schimbat cu Maxim la scorul de 2-0 pentru gazde. Maxim a scos cornerul din care România a redus din diferenţă. Stanciu a jucat modest în prima repriză, când a greşit multe pase, iar la final a recunoscut şi el că nu a evoluat la capacitate maximă.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus