Stiri de ultima ora

Prima reacţie din partea conducerii Craiovei după îndepărtarea lui Devis Mangia

Prima reacţie din partea conducerii Craiovei după îndepărtarea lui Devis Mangia
Sport
Preşedintele CS U Craiova , Sorin Cîrţu, a oferit prima reacţie după ce câştigătoarea Cupei României a anunţat pe reţelele de socializare, luni după prânz, că formaţia din Bănie se desparte de antrenorul italian Devis Mangia. În locul tehnicianului din "Cizmă" a fost anunţat interimat Corneliu Papură, om de încredere al patronului Mihai Rotaru. Fanatik a stat de vorbă azi cu Sorin Cîrţu, preşedintele formaţiei din playoff, fostul component al Craiovei Maxima susţinând că decizia a fost adoptată după o discuţie între patru ochi: Rotaru - Mangia.

“Domnul Mangia nu mai este antrenorul Craiovei. El a purtat o discuţie în acest sens cu domnul Rotaru şi s-a luat această decizie. Când a venit au discutat împreună, când s-au despărţit au discutat împreună. Nu sunt prea multe de comentat în acest sens. Despre Corneliu Papură pot să spun că este un om al clubului şi va fi într-o postură de interimat. Până la vară va fi într-o perioadă de evaluare şi apoi vom vedea. Poate va rămâne Papură şi din vară, vom vedea la finalul sezonului”, a spus Sorin Cîrţu, potrivt www.fanatik.ro.

După rezultatele slabe din ultima perioadă, Devis Mangia (44 de ani) a fost destituit din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, pe post de interimar fiind numit Cornel Papură. Devis Mangia a fost instalat la Craiova în vara anului 2017. A adus primul trofeu în Bănie după 25 de ani, Cupa României, acum un an. De asemenea, cu Mangia, Craiova a fost pentru prima dată pe podium, pe locul 3, după 23 de ani, la finalul stagiunii precedente.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus