Stiri de ultima ora

Prima reacţie cu privire la revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo. Cum e văzută situaţia actuală din club şi ce se întâmplă cu Neagoe

Prima reacţie cu privire la revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo. Cum e văzută situaţia actuală din club şi ce se întâmplă cu Neagoe
Sport
Clubul Dinamo se află în cel mai greu moment din istorie. După o clasare dezamăgitoare în Liga 1 Betano, omul care trebuia să readucă echipa în top, Mircea Rednic, a fost înlăturat. Suporterii au reacţionat, iar acum se vorbeşte de demiterea lui Neagoe, la câteva zile de la numirea pe banca tehnică şi reinstalarea ”Puriului”.

Mutarea pare una imposibilă, crede Florin Prunea. Fostul portar afirmă că, deşi Rednic şi-a dat acordul să revină, dacă pleacă Bogdan Bălănescu, e greu de crezut că acest eveniment se va concretiza. Eugen Neagoe a început să îşi facă treaba şi trebuie să rămână. ”Nu ştiu care e situaţia, de ce a plecat, de ce a fost demis. Nu e corect să îmi dau cu părerea. E greu să se întoarcă, deşi a spus că vrea. El a venit cu inima deschisă la Dinamo, dar asta e viaţa în fotbal, mai ales a antrenorilor.

Nu are ce să se întâmple (n.r. referitor la plecarea lui Neagoe), s-au semnat actele. Eu cred că a fost o greşeală cu conferinţa de presă. Să treacă supărările, pentru că suporterii înţelegeau până la urmă, se obişnuiau cu ideea”, a declarat Prunea la Pro X, care a spus că nu este de acord cu reacţia suporterilor dinamovişti: ”Clubul trebuie să se delimiteze de ce înseamnă scandal. Nu trebuie să inflameze spiritele, clar. E pentru prima dată când Dinamo se clasează atât de jos, dar nimic nu e întâmplător. Trebuie să o ia de la capăt Neagoe, e un antrenor care vrea să facă performanţă, altfel nu venea”.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan fac presiuni uriaşe asupra clubului pentru ca Mircea Rednic să revină la Dinamo. Miercuri, cei mai înfocaţi fani au mers la Mircea Rednic şi au purtat un dialog cu el, apoi s-au îndreptat spre casa secretarului general al clubului, Bogdan Bălănescu, care cu siguranţă nu a mai putut dormi, din cauza evenimentelor de peste gard.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus