Stiri de ultima ora

Prima lovitură dată de noua generaţie a României! Un fotbalist de la U21 a semnat şi poate debuta în Premier League

Prima lovitură dată de noua generaţie a României! Un fotbalist de la U21 a semnat şi poate debuta în Premier League
Sport
Mihai Dobre (20 de ani) a semat un contract pe 3 ani cu echipa din Premier League, Bournemouth. Mijlocaşul se afla sub contract cu echipa engleză, dar nu cu cea de seniori, ci cu echipa de tieneret.

Dobre a ajuns la Bournemouth în 2016, de la formaţia FC Viitorul Mihai Georgescu. În anii precedenţi a fost împrumutat în ligile inferioare din Anglia, la Rochdale şi Bury, dar din acest sezon se antrenează cu echipa mare a lui Bournemouth. Mai exact, după 5 luni de pregătire cu cei mari, Dobre a primit un contract pe 3 ani.

În această vară mijlocaşul a fost cooptat în stagiul de pregătire, bifând minute în partide amicale cu Betis şi Olempique Marseille.

"Sunt fericit că am prelungit contractul pe o perioada de încă 3 ani cu Bournemouth, de această dată cu prima echipă. Sunt bucuros că lucrez alături de Eddie Howe, condiţiile de pregătire pe care le-a instaurat la echipă creează un cadru ideal pentru performanţă. Simt că munca mea este apreciată, coechipierii mă susţin şi sper ca odată cu reînnoirea contractului să vină şi debutul în meciurile oficiale în Premier League", a spus Mihai  Dobre pentru GSP.

Mihai Dobre a bifat 3 prezenţe în actuala campanie de calificare a României U21 la Campionatul European de la anul, în partidele din deplasare cu Elveţia şi Ţara Galilor şi în cea de pe teren propriu, cu Portugalia.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus