Stiri de ultima ora

Povestea unui gol fabulos: "Nu trage, nu trage!". Kompany nu a ascultat pe nimeni şi City are o mână pe titlu: "N-am ajuns aşa departe în carieră ca să îmi spună puştii ce să fac!"

Povestea unui gol fabulos: Nu trage, nu trage!. Kompany nu a ascultat pe nimeni şi City are o mână pe titlu: N-am ajuns aşa departe în carieră ca să îmi spună puştii ce să fac!
Sport
Cu doar 20 de minute rămase din joc, sub o presiune uriaşă, fundaşul central a ajuns într-o poziţie neobişnuit de avansată pentru postul său, a ezitat iniţial, însă apoi şi-a luat inima în dinţi şi a expediat un trasor direct în vinclul porţii lui Schmeichel. A fost primul gol din acest sezon al belgianului, însă o reuşită care o aduce pe Manchester City la doar 90 de minute de al doilea titlu consecutiv în Premier League. Echipa lui Pep Guardiola are nevoie de o victorie cu Brighton & Hove Albion, în ultima rundă, duminică, pentru a se încorona pentru a şasea oară drept campioana Angliei.

"Dorinţă şi încredere", a rezumat Kompany faza golului, pentru Sky, iar apoi a povestit prin ce emoţii a trecut înainte să şuteze: "N-am înscris sezonul acesta, dar mereu simt că pot face ceva special în astfel de faze. Azi a fost puţină tensiune pentru că toată lumea striga "nu trage, nu trage!". Se putea auzi clar. A fost deranjant şi mi-am zis . N-am ajuns aşa departe în carieră ca să-mi spună nişte puşti ce să fac, dacă să trag sau nu. Aşa că am şutat! Pot doar să zic că am mai reuşit astfel de goluri la antrenamente.

E amuzant, pentru că în 15 ani de fotbal la nivel înalt mereu am auzit mijlocaşii spunând . De 15 ani! Le-am zis <Într-o zi, voi trage din afara careului, voi înscrie şi mă voi bucura>. Iar azi s-a întâmplat! A fost un gol important, dar nu am realizat nimic încă".

După 37 de runde, Manchester City este pe primul loc, cu 95 de puncte, la o lungime în faţa lui Liverpool. Cele două vor juca dumincă, în acelaşi timp, de la ora 17:00. "Cetăţenii" vor evolua pe terenul lui Brighton & Hove Albion, în timp ce "cormoranii" vor primi vizita lui Wolverhampton.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus