Stiri de ultima ora

Povestea Slam-ului Vesel: episodul 1 | Ploaia trece, pijamaua lui Dimitrov ramane

Povestea Slam-ului Vesel: episodul 1 | Ploaia trece, pijamaua lui Dimitrov ramane
Sport
S-a pornit in tromba, cu favoriti sprintand catre victorii scurte la Australian Open. Osaka, Serena si Roger au conturat sesiunea de zi tip a unei zile inaugurale la un turneu de Grand Slam, lasand numarul seturilor castigate de adversari neatins. La zero.

N-a fost la fel pe Rod Laver in sesiunea tarzie, cand australienii n-au respirat cateva secunde pana cand Ash Barty nu a inceput sa joace tenisul ei obisnuit. A inceput sa se intample abia in setul doi, dar nu prea tarziu pentru a pastra intacte sperantele (naive ale) unui succes-cliseu in propria casa. 

La fel ca Tsurenko, Struff n-a fost nici el dintre outsiderii blanzi, furandu-i set si punandu-l la mare incercare intr-un altul pe Novak Djokovic, care a avut parte de unul din cele mai dificile prime tururi jucate vreodata la Melbourne.

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 20, 2020

Pe Margaret Court, Shapovalov n-a inteles ca a arunca cu racheta pe teren e aproape acelasi lucru cu a sparge-o, ba mai mult, l-a si certat pe arbitru pentru ca acesta nu ar cunoaste legile jocului... toate acestea, in timp ce Marton Fucsovics l-a surclasat calitativ in teren, trimitand primul favorit din top 15 acasa. 

Fucsovics grabs the third set by the score of 6-1 and now leads by two sets to one against Denis Shapovalov.

Earlier in the set, Shapovalov got quite frustrated after receiving a code violation and started a vocal argument with Renaud Lichtenstein. #AusOpen

Exceptand primirea vestii ca Wozniacki va mai juca cel putin un meci pana se va retrage, la Melbourne n-a fost liniste. Intai, Coco Gauff a reeditat succesul cu Venus de la Wimbledon si si-a programat o intalnire cu Sorana Cirstea in turul 2, Dimitrov a socat pe toata lumea nu prin faptul c-a pierdut primul set cu Londero, ci prin vestimentatie, iar Fognini a zdrobit o racheta, exasperat fiind de meciul-picatura-chinezeasca pe care inca il are de jucat cu hard hitter-ul Opelka.

Nervii lui Fabio si povestea lor vor continua la Melbourne, iar din fericire nu si ploaia intr-a doua zi de concurs.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus