Stiri de ultima ora

Povestea incredibilă cu Marius Şumudică în prim plan. Ce a putut face pentru a recupera un bilet la pariuri: ”Pot să vă confirm” :)

Povestea incredibilă cu Marius Şumudică în prim plan. Ce a putut face pentru a recupera un bilet la pariuri: ”Pot să vă confirm” :)
Sport
Actualul tehnician al lui Al-Shabab ar fi căutat un gunoi un bilet la pariuri pe care, ulterior, îl aruncase, crezând că nu mai poate fi câştigător. La auzul veştii că situaţia s-a schimbat, Şumudică s-a întors la Constanţa din drumul său spre Bucureşti, a mai spus Teodorescu pentru gsp.ro: ”Pot să vă confirm că povestea e adevărată. Mi-a spus un jucător. Avea un bilet pe care l-a aruncat, crezând că nu-l va mai câştiga. După care s-a întors la Constanţa din drumul spre Bucureşti. El şi angajaţii de la club au căutat în container biletul. Aşa am auzit. Un jucător mi-a povestit. Hazliu e altceva. S-a întors de la jumătate drumului!”.Pe vremea când era antrenorul celor de la Astra , Marius Şumudică a fost suspendat pentru şase luni de FRF după ce a recunoscut că a pariat. În plus, acesta a mai primit şi o amendă în valoare de 100.000 de lei.În cariera sa, Şumudică a antrenat echipele AS Rocar, Inter Gaz Bucureşti, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, AO Kavala, Astra, FC Braşov , FC Vaslui , Universitatea Cluj , Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Kayserispor. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus