Stiri de ultima ora

POLI IASI-FCSB LIVE VIDEO DIGI SPORT 1-2. Denis Man a adus victoria roş-albaştrilor, în prelungiri

POLI IASI-FCSB LIVE VIDEO DIGI SPORT 1-2. Denis Man a adus victoria roş-albaştrilor, în prelungiri
Sport
Poli Iaşi: Rusu - Cabral, Breeveld, Frăsinescu, A. Radu - F. Cristea, Passaglia - Platini, Onea, Bîrnoi - A. CristeaRezerve: Cobrea, Haţiegan, Assulin, Bălan, Devesa, Diallo, Chelaru.

FCSB: Bălgrădean - Manea, Planic, Cristea, Panţîru - Popescu, Nedelcu, Oaidă - Man, Tănase (C), ComanRezerve: Vlad, Pintilii, Filip, Gnohere, Soiledis, Vînă, Popa.

FCSB are o înfrângere în ultimele opt meciuri din toate competiţiile şi e pe lcoul şase în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Poli Iaşi a câştigat doar un singur meci din ultimele cinci. Trupa din Copou e pe locul nouă în clasament, cu 22 de puncte. FCSB vine după înfrângerea cu Astra, de pe Arena Naţională (1-3), însă are avantajul că jucătorii săi sunt mai odihniţi, partida lor de sâmbătă seara, de la Voluntari, fiind amânată din cauza ploii.

În ultimele cinci confruntări directe, FCSB a câştigat de trei ori, dar a pierdut de două ori, dintre care o dată decisiv pentru titlu. Partida cu pricina s-a jucat tot la Iaşi, în mai 2018, printr-un gol marcat de actualul fotbalist al roş-albaştrilor, Ionuţ Panţîru (23 de ani). Mihai Teja, antrenorul ieşenilor, este şi el fost antrenor la FCSB, cu care s-a luptat pentru titul până în ultima etapă, sezonul trecut.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus