Stiri de ultima ora

Plecarea lui Devis Mangia ar putea însemna revenirea unui fotbalist important la U Craiova! Singurul jucător care se bucură de demiterea italianului

Plecarea lui Devis Mangia ar putea însemna revenirea unui fotbalist important la U Craiova! Singurul jucător care se bucură de demiterea italianului
Sport
Plecarea lui Devis Mangia ar putea însemna revenirea la U Craiova a lui Florin Gardoş, fotbalist împrumutat de olteni la Poli Iaşi , la începutul anului. Fostul fotbalist al lui Southampton mai are contract cu moldovenii până la finalul sezonului şi ar dori să aibă o discuţie cu Mihai Rotaru înainte de a reveni pe "Ion Oblemenco". 

Gardoş nu a avut cea mai bună perioadă a carierei sub comanda lui Mangia. Italianul nu i-a acordat foarte multe şanse de joc, iar apărătorul a preferat să plece, decât să stea pe bancă: "Evident că dacă mai era domnul Mangia la Craiova nu mai exista nicio şansă să mă întorc, acum s-au mai schimbat datele problemei, dar încă rămân multe lucruri de discutat, va trebui să vorbesc şi cu patronul de la Craiova", a declarat Florin Gardoş, conform TelekomSport. 

Florin Gardoş a fost nemulţumit de modul cum l-a tratat Devis Mangia, italianul neoferindu-i şansa de a prinde măcar lotul nici când titularii din centrul apărării erau indisponibil: „Nu sunt fericit la Craiova fiindcă nu joc şi normal că aş vrea să plec undeva unde să am continuitate”, spunea Gardoş, în ianuarie.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus