Stiri de ultima ora

Peluza Cătălin Hâldan, acuzaţii grave la adresa celor de la Voluntari: „Zeci de jucători sunt contaminaţi cu COVID-19” Cum a reacţionat clubul

Peluza Cătălin Hâldan, acuzaţii grave la adresa celor de la Voluntari: „Zeci de jucători sunt contaminaţi cu COVID-19” Cum a reacţionat clubul
Sport
Ilfovenii au negat imediat acuzaţiile şi ameninţă că îi vor da în judecată pe dinamovişti.

Comunicatul Peluzei „Cătălin Hîldan”:

Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanţe au venit de mai multe ori şi toţi copiii de la Academia Voluntari au fost testaţi. Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAŢI CU COVID-19 Jucătorii au fost trimişi acasă şi li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă şi că poliţia va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu. Academia s-a închis. Totul a fost ţinut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declaraţii la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club. În mod normal trebuia să fie declanşată o anchetă epidemiologică.

Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testaţi. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie.

Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAŞI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeaşi serie, ca să bage banii direct în buzunar?

Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeaşi bază sportivă cu seniorii. Cu mască şi fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră şi ies pe aceleaşi porţi.

Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19.

IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:

1. Cerem TESTAREA DE URGENŢĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus