Stiri de ultima ora

Paul Pogba: Insultele rasiste sunt ignoranţă şi mă motivează

Paul Pogba: Insultele rasiste sunt ignoranţă şi mă motivează
Sport
Fotbalistul francez Paul Pogba, component al echipei Manchester United, a notat, duminică, pe Twitter, că insultele rasiste reprezintă doar “ignoranţă” şi îl motivează să lupte pentru generaţia următoare.

Actualizat: 25.08.2019 - 18:37

“Strămoşii mei şi părinţii mei au suferit pentru ca generaţia ma să fie liberă astăzi, să muncească, să călătorească cu autobuzul, să joace fotbal. Insultele rasiste sunt ignoranţă şi doar mă fac mai puternic şi mă motivează ca să lupt pentru generaţia următoare”, a notat Pogba.

Mijlocaşul Paul Pogba a devenit ţinta atacurilor rasiste pe reţelele de socializare, după ce a ratat un penalti în meciul pe care echipa lui, Manchjester United, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Wolverhampton, în etapa a II-a din Premier League.

Pogba, 26 de ani, nu este singurul jucător victimă a rasismului în ultimele zile. Atacantul formaţiei Chelsea Tammy Abraham, 21 de ani, a fost şi el ţinta unor astfel de jigniri pe reţelele de socializare după ce a ratat ultima lovitură de la 11 metri din Supercupa Europei.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus