Stiri de ultima ora

Ovidiu Haţegan va arbitra un meci de lux în această săptămână! Ce onoare pentru arbitrul român + partida la care a fost delegat Radu Petrescu

Ovidiu Haţegan va arbitra un meci de lux în această săptămână! Ce onoare pentru arbitrul român + partida la care a fost delegat Radu Petrescu
Sport
Cei doi centrali români, Ovidiu Haţegan şi Radu Petrescu, vor conduce două partide europene în această săptămână.

Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorge, în timp ce al patrulea oficial va fi grecul Anastasios Sidiropoulos, va conduce de la centru finala pentru locul trei din Liga Naţiunilor, dintre Elveţia şi Anglia.

Petrescu se va duce la centru pentru partida dintre Irlanda şi Gibraltar, din preliminariile EURO 2020, iar acesta va fi ajutat de Radu Ghinguleac, Valentin Urzică şi Marcel Bîrsan.

FRF a făcut anunţul oficial: “Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA să arbitreze finala pentru locul 3 din Liga Naţiunilor, partida dintre Elveţia şi Anglia, care se va disputa pe 9 iunie la Guimaraes, în Portugalia.

“Centralul” din Arad va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorge, în timp ce al patrulea oficial va fi grecul Anastasios Sidiropoulos.

De asemenea, Radu Petrescu va conduce meciul dintre Irlanda şi Gibraltar, din preliminariile EURO 2020. Întâlnirea va avea loc la Dublin, vineri,7 iunie.

Petrescu îi va avea în brigadă pe Radu Ghinguleac, Valentin Urzică şi Marcel Bîrsan.

În plus, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator tot la un meci din preliminariile EURO 2020, duelul dintre Ucraina şi Luxemburg, de pe 10 iunie, de la Lvov”, a transmis Federaţia Română de Fotbal prin intermediul site-ului frf.ro
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus