Stiri de ultima ora

Oltenii au motive de îngrijorare. Mitriţă şi-a decis viitorul: "Vreau să mă întorc şi să demonstrez acolo"

Oltenii au motive de îngrijorare. Mitriţă şi-a decis viitorul: Vreau să mă întorc şi să demonstrez acolo
Sport
Atacantul oltenilor a evoluat timp de două sezoane în Italia, la Pescara, şi a ales să revină în Liga 1 Betano, după ce fusese propulsat în fotbal de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

În acest sezon a marcat deja de 10 ori, în 17 meciuri, iar micuţul fotbalist are panuri mari: "Vreau să mă întorc în străinătate şi să demonstrez acolo. Mie îmi place La Liga, campionatul Spaniei mi se pare cel mai frumos şi ar fi o bucurie uriaşă să ajung să joc la acel nivel", a comentat Mitriţă, citat de gsp.ro.

Deşi are în plan un transfer în străinătate, Mitriţă se concentrează asupra muncii sale de la U Craiova: "A fost un an bun pentru mine, am revenit în forţă în România, chiar dacă mulţi nu îmi dădeau mari şanse. Spuneau că o să revin în România şi că o să fiu ca toţi ceilalţi jucători care se întorc în ţară. Din fericire, pentru mine nu a fost aşa, am jucat bine, am marcat şi consider că am avut un sezon foarte bun. Sper ca la anul să dau mult mai mult pentru echipa mea", a mai punctat olteanul.

Fotbalistul de 23 de ani a refuzat deja o mutare la FCSB, unde e dorit cu ardoare de Gigi Becali: "Un transfer la FCSB? Nu! Nu mă interesează! 3 milioane de euro? E o sumă prea mică pentru mine!", a spus Alexandru Mitriţă la Digi Sport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus