Stiri de ultima ora

Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018-2019, cu cele mai mari premii pentru elevii de liceu, a ajuns în al optulea an, în fazele finale. Avem un weekend plin de handbal. CSŞ 6 Bucureşti e gazdă

Olimpiada Liceelor McDonald’s 2018-2019, cu cele mai mari premii pentru elevii de liceu, a ajuns în al optulea an, în fazele finale. Avem un weekend plin de handbal. CSŞ 6 Bucureşti e gazdă
Sport
Olimpiada Liceelor este un eveniment sportiv la nivel naţional, adresat atât fetelor, cât şi băieţilor pasionaţi de fotbal, baschet, volei, handbal şi tenis de masă. 

În cadrul acesteia vor participa peste 5.600 de liceeni iubitori ai sportului,  din 88 de licee. Premiile cu care aceştia sunt răsplătiţi pentru efortul depus în cadrul Olimpiadei sunt de peste 70.000 lei, cele mai mari dintr-o competiţia sportivă adresată tinerilor, alături de experienţa practicării sportului într-o competiţie majoră. Perioada în care se desfăşoară aceasta este de nouă luni, între octombrie 2018 - mai 2019. 

În acest an, competiţia începe cu handbalul la Clubul Sportiv Şcolar 6, vineri, 18 ianuarie, ora 8:00.  Aşadar, în perioada 18-20 ianuarie, ora 8:00, cele mai bune licee vor juca pentru marele titlu de campion în cadrul Olimpiadei. Accesul pentru a vedea competiţiile sportive este gratuit şi permis tuturor.

Prin Olimpiada Liceelor McDonald’s, compania îi încurajează pe liceeni să fie încrezători în propriile forţe şi să conştientizeze importanţa sportului în viaţa lor, având ca scop oferirea unui cadru organizat în care tinerii să fie implicaţi în activităţi fizice. Astfel, McDonald’s le oferă oportunitatea de a se afirma într-o competiţie majoră, alături de colegi la fel de talentaţi şi motivaţi. Olimpiada Liceelor McDonald s este cea mai mare competiţie adresată liceelor din România la nivel de echipe, sporturi şi premii oferite.

McDonald’s este un partener de lungă durată al sportului în Romania, dezvoltând, anual, programe care susţin un stil de viaţă echilibrat.

Olimpiada Liceelor 2018 nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, partenerului media Prosport, Caldo Security şi SEG (Sport Evolution Group).

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 77 de restaurante în 23 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 de clienţi. În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

Articole similare :
comments powered by Disqus