Stiri de ultima ora

OFICIAL | Zidane face loc pentru "galactici" noi! Real Madrid a anunţat încă o plecare: a semnat deja cu viitoarea echipă

OFICIAL | Zidane face loc pentru "galactici" noi! Real Madrid a anunţat încă o plecare: a semnat deja cu viitoarea echipă
Sport
Atacantul crescut în academia lui Real Madrid a semnat un contract pe cinci sezoane cu Benfica şi a efectuat deja vizita medicală în oraşul campioanei Portugaliei. În plus, lusitanii au anunţat pe site-ul oficial al clubului că i-au setat o clauză de reziliere fotbalistului în valoare de 100 de milioane de euro.

— SL Benfica (@SLBenfica) July 3, 2019

"Sunt foarte fericit să mă aflu aici. Era obiectivul meu să fac un salt în cariera mea şi aceasta a fost cea mai bună alegere. Mă aflu la un club mare, cel mai important din Portugalia şi sunt nerăbdător să încep", au fost primele cuvinte ale lui Raul de Tomas la Benfica, potrivit sursei citate.

Raul de Tomas a trecut prin majoritatea grupelor de juniori ale lui Real Madrid, însă a prins doar 14 minute în tricoul primei echipe, într-o partidă din Cupa Spaniei, contra celor de la UE Cornella, scor 4-1, disputată în 2014. Din 2015 a fost împrutat la formaţii precum Cordoba, Real Valladolid sau Rayo Vallecano. În ultimul sezon, spaniolul a înscris 14 goluri în 34 de apariţii pentru ultima clasată Rayo.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus