Stiri de ultima ora

Oficial! Majda Mehmedovic şi Jovanka Radicevic, jucătoarele echipei CSM Bucureşti, vor juca din sezonul următor la Buducnost Podgorica

Oficial! Majda Mehmedovic şi Jovanka Radicevic, jucătoarele echipei CSM Bucureşti, vor juca din sezonul următor la Buducnost Podgorica
Sport
„Echipa feminină Buducnost a primit două întări mari pentru sezonul următor. Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic au semnat contracte de doi ani cu clubul nostru. Cele două jucătoare ale echipei naţionale a Muntenegrului se întorc la clubul Podgorica după opt sezoane, respectiv trei sezoane”, este informaţia oferită de site-ul oficial al clubului Buducnost.

Radicevic a plecat de la Podgorica în 2011, pentru a semna cu Gyor. După 2 ani petrecuţi în Ungaria, extrema dreaptă a evoluat alţi 5 ani la Vardar Skopje. În vara trecută, Jovanka a semnat un contract pe un sezon cu CSM Bucureşti.

Majda Mehmedovic revine la Buducnost după 3 ani petrecuţi în tabăra CSM Bucureşti.

Ambele handbaliste au în palmares un titlu european şi o medalie de argint la Jocurile Olimpice, ambele cucerite în 2012.

Prin plecarea celor două handbaliste, CSM Bucureşti se vede nevoită să caute alte soluţii. Mai mult, Nathalie Hagman are şanse mici să continue cu campioana României din vară, din moment ce a devenit jucătoarea cu cele mai puţine minute de joc în acest sezon.

Mehmedovic şi Radicevic vor pleca din vară la Podgorica, dar pe moment rămân la Bucureşti pentru a încerca să pună umărul la o performanţă notabilă a echipei CSM în Liga Campionilor . Reprezentanta României debutează sâmbătă în grupele principale cu o partidă la Gyor.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus