Stiri de ultima ora

OFICIAL: Concordia şi-a adus fundaş cu super-cotă, dar care n-a mai jucat de opt luni. Controverse legate de salariul său

OFICIAL: Concordia şi-a adus fundaş cu super-cotă, dar care n-a mai jucat de opt luni. Controverse legate de salariul său
Sport
Koutroubis va avea un salariu de opt mii de euro, conform surselor ProSport, deşi s-a speculat că acesta ar avea 15.000 de euro şi clubul ar urma să plătească jumătate, iar Tsakiris jumătate. Fundaşul central a evoluat în peste 100 de partide în prima ligă elenă, la Panathinaikos şi AEK Atena, şi are o Cupă a Greciei în palmares, obţinută alături de alb-verzi în 2014.

Ultima oară a fost legitimat la Standard Liege, unde a sosit la începutul anului trecut. Acolo, Koutroubis a prins 8 meciuri şi a câştigat Cupa Belgiei, iar Standard a decis să nu îi mai prelungească înţelegerea, rămânând astfel liber de contract de la finalul stagiunii precedente.

În ciuda faptului că nu a mai evoluat din luna mai a anului trecut, apărătorul grec este cotat la 1,25 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Concordia Chiajna se află pe locul 13 în Liga I, penultimul, şi are opt înfrângeri consecutive. În ultima partidă din campionat, elevii lui Adrian Falub au pierdut pe terenul Dunării Călăraşi, scor 1-2. În următoarea partidă de campionat, ilfovenii o vor înfrunta pe FCSB , luni, 18 februarie.

Articole similare :
comments powered by Disqus