Stiri de ultima ora

Ofertă primită de un titular, după meciul România - Franţa de la Euro 2019. Gică Hagi s-a enervat: "Păi, chiar aşa devalorizaţi cota jucătorilor români?"

Ofertă primită de un titular, după meciul România - Franţa de la Euro 2019. Gică Hagi s-a enervat: Păi, chiar aşa devalorizaţi cota jucătorilor români?
Sport
Radu Boboc (20 de ani) a debutat la turneul final în meciul cu Franţa, disputat luni seară, scor 0-0, care i-a adus calificarea României în penultimul act. Fundaşul stânga a avut o prestaţie solidă, iar la scurt timp după meci, antrenorul său de la Viitorul, Gheorghe Hagi, a dezvăluit că a primit o ofertă pentru apărător, însă a fost total nemulţumit de suma de transfer propusă - 300.000 de euro.

"Ce să zic de Boboc? M-a chemat cineva acum, de aia sunt puţin nervos, şi m-a întrebat dacă e valabil cu 300.000 de euro să-l dau pe Boboc. Păi, chiar aşa devalorizaţi cota jucătorilor români? Cum să pomeneşti semifinalist de Campionat European şi 300.000? O să fac şi eu ca Mihai Rotaru (n. red - patronul de la U Craiova ) şi o să cer patru, cinci, şase milioane. Acum o să cer şi eu, ce să fac?", a declarat Gheorghe Hagi, luni seară la DigiSport.

Printre jucătorii care vor pleca în această vară de la formaţia dobrogeană se numără Tudor Băluţă (20 de ani), transferat din vară la Brighton & Hove Albion, pentru trei milioane de euro, şi Ianis Hagi (20 de ani), a cărui destinaţie este însă necunoscută. În privinţa fiului său, Gheorghe Hagi a spus încă din luna aprilie că va pleca într-un campionat din străinătate la finalul acestui sezon.

În vârstă de 20 de ani, Radu Boboc este un produs al Academiei Hagi, iar în sezonul trecut a făcut pasul la prima echipă. Acesta a evoluat în 29 de partide, ca fundaş dreapta, iar cota sa de piaţă a crescut de la 500.000 de euro, la 900.000 de euro, înaintea Campionatului European, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus