Stiri de ultima ora

Oferta FCSB-ului a fost declinată! ”3 milioane de euro? E o sumă prea mică pentru mine!”. Becali spera să dea lovitura, dar jucătorul exclude total transferul

Oferta FCSB-ului a fost declinată! ”3 milioane de euro? E o sumă prea mică pentru mine!”. Becali spera să dea lovitura, dar jucătorul exclude total transferul
Sport
Alexandru Mitriţă (23 de ani) refuză transferul la FCSB. Mijlocaşul Craiovei a declarat  că exclude total posibilitatea de a ajunge la echipa bucureşteană, printr-un răspuns răutăcios. Spune că cele 3 milioane de euro oferite de Becali sunt prea puţine pentru valoarea lui.

Gigi Becali declara, în urmă cu ceva timp, că este dispus să plătească o sumă consistentă pentru doi fotbalişti ai oltenilor, Mitriţă şi Bancu. Aproximativ 5 milioane de euro, 3 pentru căpitanul Craiovei şi două pentru fundaş: "Bancu şi Mitriţă fac 5 milioane amândoi, că dau 3 milioane pe Mitriţă la orice oră şi 2 milioane pe Bancu", spunea Becali în luna octombrie.

Acum, a venit şi răspunsul lui Mitriţă, care nu va fi pe placul omului de afaceri. Acesta spune că nu îl interesează o mutare la FCSB. "Un transfer la FCSB? Nu! Nu mă interesează! 3 milioane de euro? E o sumă prea mică pentru mine!", a spus Alexandru Mitriţă la Digi Sport.

Alexandru Mitriţă a demonstrat în acest sezon că este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români. Mijlocaşul a făcut partide foarte bune la Craiova, lucru care a atras şi atenţia selecţionerului Contra. A devenit un om cheie în naţională, bifând jocuri în Liga Naţiunilor.

Mitriţă a adunat 10 goluri şi 4 pase de gol pentru Craiova în stagiunea în curs. Transfermarkt îl cotează la 3 milioane de euro.

Articole similare :
comments powered by Disqus