Stiri de ultima ora

Oferta făcută de Mourinho care i-a pus pe gânduri pe cei de la Dortmund: "Vom decide în week-end!" Câţi bani oferă pentru un jucător

Oferta făcută de Mourinho care i-a pus pe gânduri pe cei de la Dortmund: Vom decide în week-end! Câţi bani oferă pentru un jucător
Sport
Jose Mourinho insistă pentru Mkhitaryan, un jucător lansat de Lucescu la Şahtior şi transferat de Borussia pentru aproape de 30 de milioane de euro. Acum, internaţionalul armean ar putea face următorul pas în carieră. Presa din Occident susţine că Mkhitaryan este dorit cu insistenţă de Mourinho.

Iniţial, United a făcut o ofertă de 24 de milioane de euro, însă Dortmund a refuzat fără nicio ezitare. Clulbul englez a revenit cu o ofertă mult mai bună, 42 de milioane de euro, care l-a pus pe gânduri pe Hans-Joachim Watzke: ”Situaţia s-a schimbat. United a făcut o propunere mult mai bună. Vom decide în week-end”, a declarat pentru derwesten.de directorul general al Borussiei.

Şi salariul propus jucătorului este greu de refuzat. Potrivit derwesten.de, lui Mkhitaryan i s-a propus o remuneraţie de 12 milioane de euro pe sezon, timp de patru ani.

Articole similare :
comments powered by Disqus