Stiri de ultima ora

O nouă reacţie tranşantă după Astana - CFR Cluj 1-0: "E printre puţinele dăţi când se întâmplă asta la echipă"

O nouă reacţie tranşantă după Astana - CFR Cluj 1-0: "E printre puţinele dăţi când se întâmplă asta la echipă"
Sport
Ionuţ Rada spune că linia de mijloc a fost mult prea imobilă: "Pentru mine, surprinzător, e surprinzător cum a început primul 11. E printre puţinele dăţi în care echipa a început cu o linie de mijloc atât de defenisvă, atât de imobilă. Hoban a avut foarte puţine prezenţe în acest an. Culio a venit după o perioadă în care a fost accidentat, dar nu mai este jucătorul care poate să facă un efort mare, iar Bordeianu a avut un sfârşit de play-off bun, dar nu poates să-ţi aducă un plus pe faza ofensivă. La mijloc trebuie analizat în aşa fel încât să aibă mai multă mobilitate. Aveau jucători de viteză, jucători de atac, dar pe faza defensivă aveau jucători destul de slabi. Acolo trebuia să insiste mult mai mult.

E clar că au ajuns la ora meciului poate nu la fel de pregătiţi cum ar fi trebuit. Vorbesc, în primul rând, mental. Noi putem să vorbim pentru că ei sunt la început de pregătire, însă, câştigi un campionat şi îţi doreşti să fii în formă la primul meci din turul preliminar al Champions League . De asta câştigi, campionatul, ca să mergi în cupele europene. Pregătirea trebuie făcută gradat, aşa fel încât în octombrie să ajungi la o formă. Este nevoie de jucători, s-a tot vorbit că o să vină jucători la CFR şi nu s-a întâmplat acest lucru. Eu tot timpul am spus că CFR din iarnă avea o şansă foarte mare de a câştiga campionatul, de atunci trebuia să pregătească transferurile şi cel mai târziu la prima zi de pregătire să fi avut jucătorii la dispoziţie", a spus Rada, la ProSport Live.

Returul dintre CFR Cluj şi Astana va avea loc peste miercuri, în Gruia, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport şi Look Sport, respectiv în format live blog pe www.prosport.ro. Învingătoarea dintre CFR Cluj şi Astana se va duela cu Maccabi Tel-Aviv în turul II preliminar.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus