Stiri de ultima ora

O nouă ruptură la FCSB? Florinel Coman a avut o reacţie nervoasă după ce Teja l-a scos din teren. Şeptarul l-a ignorat pe antrenor şi s-a dus "glonţ" la vestiar

O nouă ruptură la FCSB? Florinel Coman a avut o reacţie nervoasă după ce Teja l-a scos din teren. Şeptarul l-a ignorat pe antrenor şi s-a dus glonţ la vestiar
Sport
Mihai Teja l-a schimbat pe Florinel Coman în minutul 51 al partidei cu FC Viitorul , iar şeptarul vicecampioanei a fost vizibil deranjat de acest lucru.

Înlocuit cu Teixeira, Coman s-a dus la bancă, şi-a luat geaca, l-a ignorat pe Teja, după care a mers "glonţ" la vestiare. Antrenorul a încercat să-i explice lui Coman schimbarea, dar jucătorul n-a vrut să-l asculte.

Coman a fost decisiv pentru FCSB în partida cu Sepsi , când a intrat în minutul 45 şi a rezolvat partida. A urmat jocul de la Cluj, cu CFR, unde Coman a evoluat extrem de modest. În această seară, puştiul în vârstă de 21 de ani l-a dezamăgit din nou pe Teja, astfel că a fos schimbat la scurt timp de la reluare. La Cluj a fost schimbat în minutul 69.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus