Stiri de ultima ora

O nouă ofertă uriaşă primită de Napoli pentru Higuain. Răspunsul lui De Laurentiis a venit imediat

O nouă ofertă uriaşă primită de Napoli pentru Higuain. Răspunsul lui De Laurentiis a venit imediat
Sport
Aurelio De Laurentiis susţine că a primit pentru Higuain o ofertă consistentă de la Atletico Madrid, dar a refuzat-o. Starul lui Napoli are o clauză de reziliere de 94 de milioane de euro şi patronul clubului negociază dur.

Aurelio De Laurentiis le dă mari bătăi de cap oficialilor care sunt interesaţi de jucători de la Napoli. Omul de afaceri italian negociază foarte dur, în tentativa de a obţine sume cât mai mare pentru jucătorii săi. Ultimul exemplu care a intrat în această categorie este Gonzalo Higuain.

Juventus ajunsese la un acord cu jucătorul, dar De Laurentiis n-a vrut să coboare sub borna de 94 de milioane de euro. Patronul lui Napoli a fost foarte dur şi faţă de intenţiile lui Higuain: ”Nu ştiu dacă ar trăda-o pe Napoli. În principu, s-ar trăda pe el însuşi dacă s-ar duce la Juventus. Ar fi o mare contradicţie, dar sunt calm. Napoli a termina pe locul doi fără el. Am pornit din Serie C şi sunt mândru de cât am reuşit să urcăm. Sunt convins că ne vom descurca bine în continuare”.

De Laurentiis le-a dat însă bătăi de cap şi celor de la Atletico Madrid. Finalista Ligii Campionilor a făcut o ofertă importantă pentru Higuain, dar patronul lui Napoli nu s-a lăsat impresionat: ”Atletico mi-a oferit luna trecută 60 de milioane de euro plus doi sau trei jucători pentru Higuain. Am refuzat. Să vedem ce va fi cu Arsenal”, a declarat De Laurentiis, potrivit Gazzetta dello Sport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus