Stiri de ultima ora

O legendă a fotbalului mondial a oferit declaraţia zilei: ”Keşeru era ca un frate pentru mine”

O legendă a fotbalului mondial a oferit declaraţia zilei: ”Keşeru era ca un frate pentru mine”
Sport
”Este o plăcere pentru mine să fiu la Bucureşti. Este un stadion frumos aici şi am făcut şi anunţul că tragere la sorţi va avea loc în România. Este o mare provocare pentru România, dar e una frumoasă. Va fi interesant să vedem tragerea la sorţi, dar, evident, cele 4 meciuri care vor avea loc aici ţin capul de afiş.

Visezi mereu să joci pe stadioane mari. Pentru mine e una dintre cele mai importante realizări că am jucat la EURO. Există Cupa Mondială care depăşeşte orice, dar EURO stârneşte emoţie şi pasiune”, a declarat francezul la Pro X.

Karembeu s-a întâlnit şi cu câţiva foşti şi actuali fotbalişti români. Cel mai mult s-a bucurat să-l revadă pe Keşeru: ”M-am revăzut cu Belodedici, Keşeru, Chivu şi Dorinel Munteanu. Îl cunosc pe Keşeru de când juca în Franţa. Era ca un frate penteru mine”.

Capitala României a primit de la UEFA privilegiul de a organiza tragerea la sorţi a grupelor turneului final care va fi găzduit de 12 ţări. Bucureştiul va organiza patru meciuri de la Euro 2020: trei în grupe şi unul din optimile de finală, toate pe Arena Naţională.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus